Reviews praktijk

Yvonne Kort

Mondhygiëniste, Hypnotherapeut, docent en auteur | 41

Regien is zeer kundig als therapeut. Wanneer je hormonale problemen ervaart, dan ben je bij haar aan het goede adres. Ze heeft jarenlange ervaring en is een fijn persoon om mee te werken.
Mirjam Hermans

Directiesecretaresse | 55

Een vakvrouw met gouden handen en een warme persoonlijkheid. Zeer professioneel en kundig. Ik ga hier al jaren met veel plezier naar toe, zowel voor de geweldige massages als de uitstekende adviezen op het gebied van voeding en het in balans houden van de hormonen.
Mieke (achternaam bekend in de praktijk)

Arbo en HR deskundige | 56

Mijn huisarts stuurde me naar huis met de boodschap dat het erbij hoort. Maar ik voelde me alles behalve mezelf. Ik sliep slecht door de pijn in mijn benen, kwam aan in gewicht en mijn motor kwam niet op gang tijdens het vrijen met mijn partner. Regien heeft mij stap voor stap geholpen om al deze problemen op te lossen.
Claudia (achternaam bekend in de praktijk)

Juriste | 50

Door toeval kwam ik via via bij Regien met een burn out en (achteraf) een hormonale disbalans. Zonder Regien had ik nooit gestaan waar ik nu sta en daar ben ik haar heel erg dankbaar voor. Regien is professioneel, gedreven, empathisch, kalm en zal alles uit de kast halen om jou te helpen. Heb je ook maar enigszins het idee dat jouw klachten burn-out of hormonaal gerelateerd zouden kunnen zijn dan is zij de juiste persoon.
Silvana Rasenberg

Medewerkster detailhandel | 30

Regien is super vriendelijk en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Ik ben bijna 37 weken zwanger en pas nog met gemak op de speciale massagetafel. Ik ben zo blij dat ik lekker een moment voor mijzelf heb genomen. Een zwangerschapsmassage is het beste cadeau om te vragen of om aan jezelf te geven!
Ralph Moorman

Voedingsdeskundige, auteur, docent en grondlegger De Hormoonfactor

Dank voor de prettige samenwerking Regien! Altijd ontvang ik positieve feedback van de mensen die ik naar jou doorverwijs. Ik hoop dat je nog veel mensen uit de omgeving van Oosterhout mag begeleiden naar een gezonde leefstijl! Groet Ralph
Eric (achternaam bekend in de praktijk)

Docent | 60

Ik heb vooral gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Regien als coach en mens. Ze heeft me een tijdje begeleid omdat ik zowel zakelijk als privé de weg kwijt was door een aantal heftige gebeurtenissen. De ondersteuning lag vooral op het gebied van gesprekken, maar ze heeft ook kortdurend supplementen en lichaamsbehandelingen ingezet. Ik kijk met dankbaarheid terug op haar begeleiding en op haar uitleg over processen.
Angèle Kuis

Holistisch Therapeut | 38

Na een hele pittige periode met mogelijk een prenatale depressie en zeker een burn-out kwam ik bij Regien terecht. Regien heeft me met hormoonbalans therapie en acces bars met beide voeten op de grond gekregen en door mijn crisis heen geholpen. Mijn hormoonbalans therapie loopt nog en bij vragen mag ik altijd appen of bellen. Ik heb mijn vriendin meteen naar haar doorgestuurd en mijn moeder kan ze binnenkort ook verwachten! Wanneer je uit balans bent en niet weet hoe je moet beginnen, begin dan bij Balance Touch!
Karin van Pelt

Secretaresse | 35

Ik vind de combinatie van mogelijkheden in de praktijk geweldig. We hebben vaak een combinatie van behandelingen en consulten gemaakt. Regien geeft me massages die mijn fysieke klachten verminderen en tegelijk praten we over mijn leefstijl, voeding, stress en hormoonbalans en alles wat ik verder nog kan doen om mijn lichaam optimaler te maken, zodat een oh zo gewenste zwangerschap zoveel mogelijk kans heeft. En het is tegen alle verwachtingen in hartstikke snel gelukt!
Margriet (achternaam bekend in de praktijk)

Edelsmid | 61

Al na een week dagen mijn dieetaanpassingen te hebben gedaan (o.a. veel minder drinken en een gezonde vetbron toevoegen aan mijn lunch en avondeten) kan ik (Hoera!) zeggen dat mijn eerste doel gehaald lijkt te zijn. Ik hoefde àlle 7 dagen in de middag niets te snaaien en er was totaal geen onrust in mijn lijf meer te bespeuren!! Er is dus echt 'rust in de tent'. Vanaf de eerste dag al. Ik kan het bijna niet bevatten hoe eenvoudig dat eigenlijk gegaan is.
Nicole Poublon

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener | 50

Ik ben bij de praktijk Balance Touch van Regien gekomen met de volgende klachten: verhoogde spierspanning, slecht slapen en onrust door stress/overbelasting op mijn werk en nekpijn/hoofdpijn klachten door slijtage in mijn nek. Regien pakte het totale plaatje aan. Mijn spieren heeft ze aangepakt door massage en cupping en voor de rest van mijn welzijn werd fytotherapie ingezet. Het resultaat was meteen merkbaar. Ik blijf nu gewoon voor onderhoud bij haar komen en kan Regien echt heel erg aanraden. Haar praktijknaam doet ze zeker eer aan. Balance Touch: mede door aanraking weer in balans komen!
Erik (achternaam bekend in de praktijk)

Interim Manager | 55

Na een aantal vervelende levensgebeurtenissen kwam ik langzaam in een negatieve spiraal terecht. Uiteindelijk hielpen antidepressiva mij weer op de been. Regien heeft mij uitgelegd dat het slikken van antidepressiva in mijn geval niet nodig is. Zij heeft mijn bloedwaarden uitgebreid onderzocht en een neurotransmittertest afgenomen. Op basis daarvan heeft zij een programma samengesteld waarmee ik binnen een aantal maanden van de antidepressiva af was en weer helemaal normaal functioneerde. Ik ben haar heel dankbaar dat ze me daarbij ondersteund heeft.
Mascha Stoltz

Secretaresse | 32

Regien is een ontzettend fijn persoon met oprechte aandacht en gouden handen. Prettige manier van communiceren, fijne adviezen en behandelingen en een zeer relaxte sfeer.
Sylvia Adriaansen

Zelfstandig Onderneemster | 51

Regien is een geweldige vrouw met een paar fantastische handen en een heerlijke uitstraling. Ik kom al een aantal jaren bij Regien. Vanwege een nekoperatie heb ik chronische klachten. Dankzij de behandelingen van Regien kan ik de wereld beter aan. Elke keer als ik een afspraak heb, kijk ik er naar uit. Bij binnenkomst eerst een lekkere kop kruidenthee en bijkletsen. Dan hup op tafel en dan nog even praten, maar al snel zak ik dan weg, zo’n heerlijk ontspannen gevoel! Na de behandeling ben ik heel rozig. We plannen dan meteen een nieuwe afspraak. Wat sinds dit jaar erg fijn is, is dat mijn behandeling grotendeels wordt vergoed door de ziektekostenverzekering. Zo ben ik nog meer verzekerd van continuïteit in m’n werk, mijn eigen winkel.
Han Terneldeli

Tekstschrijver en Vertaler | 55

Nadat ik Regien een keer in mijn eigen praktijk mocht ontvangen, ben ik ook bij haar ‘op bezoek’ geweest. En dat is een voorrecht! Ze is buitengewoon zorgvuldig en luistert naar alles wat je zegt, maar ze hoort ook wat je níet zegt, of wat je tussen de regels door aangeeft. Regien geeft je aandacht, maar is ook kordaat. Ze pakt door, op een lekker aardse manier. Trouw is een kernwoord en niet onbelangrijk, ze is een gesloten boek in vertrouwenskwesties. Regien heeft hart voor jouw zaak. Ik beveel haar van harte aan!
Eline van den Nieuwenhuijzen

Verpleegkundige | 25

Lieve Regien, Graag wil ik je laten weten dat ik op dit moment 8 weken in verwachting ben van een echt wondertje. Gisteren hebben we de eerste echo gehad en een kloppend hartje gezien. In dit hele proces heb jij heel veel voor mij betekend, ook om hoop te houden. Ik voel me op dit moment goed, maar ik kom volgend jaar heel snel voor een lekkere zwangerschapsmassage. Bedankt voor alles!
Annemieke van Dranen

Business Organiser | 50

Ik heb Regien bezocht in verband met overgangsklachten. Tijdens de prettige gesprekken luistert ze, analyseert ze en deelt ze haar kennis. Daarnaast geeft ze advies en ze kijkt hierbij ook naar wat bij je past. Dat vind ik erg fijn.
Inez de Gronckel

docent | 40

Ik liep mezelf, als (kleuter)juf, al een tijdje voorbij, ik dacht meer aan anderen dan aan mezelf. Ik kwam er langzaam achter dat ik alleen nog maar vanuit mijn hoofd werkte en niet meer vanuit mijn hart. Door ingrijpende veranderingen op mijn werk liep eind 2015 de emmer met flinke golf over en kwam ik ziek thuis te zitten. Rust en ontspanning had ik nodig, en dat vond ik bij Regien! Ik kende Regien al een beetje via de sport van onze jongens. Op haar site had ik gelezen dat ze naast massages onder andere ook coach was en dat was precies wat ik op dat moment nodig had! Na een intake gesprek en een heerlijke ontspannende massage zijn we samen begonnen dmv de hormoonfactor aanpak mijn hormonen weer in balans te brengen. Het is een intensief traject maar door aanpassingen in voeding, beweging en levensstijl zit ik nu weer helemaal lekker en fit in mijn vel! Ondertussen ben ik bijna drie jaar later, maar ik kom nog steeds bij Regien voor een behandelingen, massages en adviezen. Iedere keer kijk ik weer uit naar dat moment, want naast de massage hebben we dan ook vertrouwde en mooie gesprekken! Dankzij Regien werk én leef ik weer vanuit mijn hart!
Evelien Berens-Haverdings

Coördinator Buurtpreventie | 33

Ik beveel Regien zeker aan. Lieve vrouw en ze straalt rust en warmte uit. Ontspannen bij haar is niet moeilijk.
Dabigail Meulenberg

Arbeidsrechtjurist en HR Professional | 37

Een massage bij Regien is echt genieten. Regien voelt haarfijn aan wat ik nodig heb en een massage is dan ook iedere keer anders. Na een massage voel ik me ontzettend ontspannen en de dagen erna werkt dat nog door. Niet alleen in mijn lichaam maar ook in mijn geest verandert er altijd iets in positieve zin.
Margo van 't Hof

Docent | 37

Regien is een enorm gedreven therapeut. Ze heeft altijd een luisterend oor en komt met de beste adviezen. Ik voel mij altijd gehoord en gezien. Inmiddels alweer jaren trouwe klant.
Wilfred van der Meer

Zelfstandige | 50

In de hectiek van alledag is het belangrijk om zo en nu dan je lichaam rust te geven. Via, via kwam ik in contact met Regien en na de eerste massage ben ook ik overtuigd. Een warme persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt en die zeer bekwaam is in haar vak. Aanrader !!!