Health

Gezondheid is zoveel meer dan het niet hebben van klachten. Wanneer je holistisch en vanuit brede kennis en ervaring kijkt naar je lichaam en naar je klachten, pas dán kom je tot de kern van het probleem. En precies daar is ook de oplossing te vinden. Er is daarna altijd een weg te vinden naar hoe je wél graag zou willen leven en je zou willen voelen.

Behandelingen, trajecten en consulten bij balance touch vallen onder de complementaire zorg en kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Deze vergoedingen gaan niet ten koste van je eigen risico.

Hormoon(balans) herstel

Wil je lekkerder in je vel zitten, een betere huid, meer energie? Wil je beter slapen, je rustiger voelen, beter voor jezelf zorgen, gezonder eten? Of heb je lichamelijke, mentale of emotionele klachten die je zou willen verminderen of waar je vanaf wilt? Dan is een hormoon(balans) begeleiding iets voor jou.

Lees verder

Neurotransmitter profielbepaling

Voel je je emotioneel of mentaal uit balans, met of zonder een duidelijke oorzaak, dan is er een grote kans dat de werking van je neurotransmitters is verstoord. Een neurotransmitter is een stofje dat zorgt voor de prikkeloverdracht van de ene zenuwcel naar de andere. Je zou ze ook communicatiestofjes kunnen noemen.

Lees verder

Voeding, leefstijl en suppletie

Wil je graag een consult met mij om positieve stappen te zetten in de richting van gezonder eetgedrag en betere leefstijl gewoontes, maar heb je verder weinig klachten en is een ingewikkeld traject je een stap te ver? Dan kunnen we een gericht en eenmalig consult inplannen.

Lees verder

Natuurgeneeskundig consult

Tijdens een natuurgeneeskundig consult kijken we breed naar je mentale, emotionele en fysieke klachten en historie. We kijken naar de werking van je hormonen, neurotransmitters, darmen en spijsvertering. We bespreken je leefstijl, slaapkwaliteit, voeding, bewegingsapparaat en belasting versus belastbaarheid.

Lees verder