Inspired coaching

Ik stel me open voor jouw vraagstuk, klacht of proces en we kijken samen wat je nodig hebt. In een aantal gesprekken, eventueel aangevuld met oefeningen en behandelingen, help ik je om jouw leven weer een positieve wending te geven.

als het even niet meer werkt

Ons onderbewuste bepaalt voor 95% ons denken, voelen en doen. Wanneer je tegen een probleem of nare situatie aanloopt die je wilt veranderen, probeer je dit meestal op te lossen op de manier die je het beste kent. Vanuit je gedachten, overtuigingen en herinneringen. Zoals je zult merken werkt dit helaas niet altijd zo goed.

Iedereen herkent het wel in meer of mindere mate. Soms zit het je ‘tot hier’, het groeit je boven het hoofd, je bent er klaar mee, je loopt iedere keer tegen hetzelfde aan. Misschien is het lastig om te dealen met een situatie, gebeurtenis of een ander mens. Of er gebeurt iets naars in je leven waardoor je het even niet meer weet.

Voor de hersenen maakt het niet uit of je je daadwerkelijk in een bedreigende situatie bevindt of dat je er alleen aan denkt. Het lichaam reageert daarop in beide gevallen met een vecht of vlucht reflex, ofwel stress. Dat verdedigingsmechanisme stamt uit de oertijd, toen een bedreiging vaak letterlijk een kwestie van leven of dood betekende.

Misschien weet je niet eens wat het nou precies veroorzaakt, maar je voelt je in ieder geval niet fijn, gelukkig of ontspannen. Je merkt dat je stress ervaart of piekert. Uiteindelijk gaat het in je lijf zitten. Er ontstaan spanningsklachten, vermoeidheid en het lukt je niet meer om daar zelf uit te komen.

inspired coaching

Bij inspired coaching gaan we onderzoeken wat voor jou wel werkt. En dat doe ik het liefst met zo weinig mogelijk aangeleerde technieken. Levenservaring, verbinding, intuïtie en gevoel spelen een belangrijkere rol. Ik begeleid je een stukje op je pad en van daaruit ontstaan nieuwe inzichten en tools om het anders te gaan doen.

Ik maak ondersteunend mogelijk gebruik van ontspannings- en mindfulness technieken, meditatie, ademhaling, energetisch werk, acces bars, shiatsu aanrakingen, bach en indigo essences en tenslotte (als dat bij je past) reading, kaarten, kleuren en geuren.