Coaching

Op fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en energetisch niveau is alles met elkaar in verbinding. Dat betekent dat wanneer er op het ene niveau een verandering plaats vindt er ook op andere niveaus iets verandert. Logisch dat er een reden kan ontstaan waardoor coaching ook een onderdeel wordt van het pad dat voor je ligt. Vaak in combinatie met behandelingen of massages.

Behandelingen, trajecten en consulten bij balance touch vallen onder de complementaire zorg en kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Deze vergoedingen gaan niet ten koste van je eigen risico.

Inspired coaching

Ik stel me open voor jouw vraagstuk, klacht of proces en we kijken samen wat je nodig hebt. In een aantal gesprekken, eventueel aangevuld met oefeningen en behandelingen, help ik je om jouw leven weer een positieve wending te geven.

Lees verder

Energetische behandeling

Klachten op fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch niveau staan in verbinding met elkaar. Als er op het ene niveau een verandering plaats vindt, dan verandert er op het andere niveau ook iets. Om op een of meerdere niveaus genezing, heling en ontspanning te bewerkstelligen, kan het energetische systeem als ingang worden gebruikt.

Lees verder

Acces bars

Access Consciousness® heeft de Access Bars® therapie ontwikkeld. Deze behandeling geeft kortgezegd rust in je hoofd, meer energie en minder klachten.

Lees verder

Shiatsu

Touch of Tao. De kracht van eenvoud. Laat je (aan)raken door de wijsheid van de vijf elementen. Eigenlijk zijn aanrakingen en bewegingen manieren die wij deels van nature al gebruiken zonder ons daar echt bewust van te zijn.

Lees verder