De praktijk

Met drie verwante vakgebieden, massage, health en coaching, breng ik je weer een stapje dichter bij een vitaal en klachtenvrij leven. Hier vind je een samenvatting van de losse consulten, behandelingen en massages binnen de praktijk. De uitgebreide informatie vind je onder de praktijk in het hoofdmenu.

massage

Een goede massage is niet alleen prettig en ontspannend maar ook heel doeltreffend bij pijn of klachten en om je lichaam beter te laten functioneren. Bovendien is het positieve effect op je stressniveau en hormoonbalans groot. Een regelmatige massage is onderdeel van een gezonde leefstijl, juist tijdens de zwangerschap of de (pre)menopauze.

Lees verder

Health

Gezondheid is zoveel meer dan het niet hebben van klachten. Wanneer je holistisch en vanuit brede kennis en ervaring kijkt naar je lichaam en naar je klachten, pas dán kom je tot de kern van het probleem. En precies daar is ook de oplossing te vinden. Er is daarna altijd een weg te vinden naar hoe je wél graag zou willen leven en je zou willen voelen.

Lees verder

Coaching

Op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau is alles met elkaar in verbinding. Dat betekent dat wanneer er op het ene niveau een verandering plaatsvindt, er ook op andere niveaus iets zal veranderen. Logisch dat er een reden kan ontstaan waardoor coaching tijdelijk ook een onderdeel wordt van het pad dat voor je ligt. Vaak in combinatie met behandelingen of massages.

Lees verder