Samenwerking

Ik werk samen met een aantal supergemotiveerde collega’s en bedrijven.

de hormoonfactor

Ralph Moorman is grondlegger van De Hormoonfactor. Bij hem heb ik mijn eerste belangrijke opleidingsdagen gevolgd op het gebied van gezondheid, voeding, leefstijl en hormonen. Inmiddels is dit alweer meer dan tien jaar geleden, maar nog steeds ben ik ‘Trainer Hormoonfactor’ in mijn hart en vormen zijn lessen mijn basis.

Ik werk samen met De Hormoonfactor en sta vermeld als Trainer Hormoonfactor op de site voor afgestudeerde en gediplomeerde trainers.

www.dehormoonfactor.nl

vrouwelijk evenwicht

Mijn collega Nicky van Kammen is werkzaam in haar eigen praktijk Integraal coaching in Amsterdam. We overlappen elkaar gedeeltelijk in onze opleidingen maar vullen elkaar vooral aan, zowel in kennis als in aanpak. Nicky is vooral gespecialiseerd op het gebied van personal training, voeding en dietiek, NLP en transpersoonlijke coaching.

We hebben beiden onze eigen praktijken maar werken graag samen voor Vrouwelijk Evenwicht. We geven uitgebreide lezingen en trainingen voor bedrijven, ‘twee op een’ begeleiding en hebben we een fantastisch 12 weeks online traject ontwikkeld.

Online programma vrouwelijk evenwicht

bloedwaardentest

Een bloedwaardentest of speekseltest is soms een goede ondersteuning om inzichtelijk te maken wat er aan de hand is. Bloedwaardentest werkt met een bloedafname op een prikpost bij je in de buurt. Aan de hand van de uitslagen kan ik je gerichte adviezen geven.

Verder geef ik aan cliënten van bloedwaardentest.nl online consulten naar aanleiding van hormoongerelateerde bloeduitslagen.

Kort consult via bloedwaardentest

Evonuovo

Olympisch schaatskampioen Bart Veldkamp is altijd geïnteresseerd geweest in optimaal functioneren. “Hoe kan ik beter presteren en betere voorwaarden creëren om dat te bereiken. Kruiden en adaptogenen zijn belangrijke ingrediënten, in combinatie met actief aan de slag gaan met jezelf om als mens beter, plezieriger en gezonder te functioneren”.

Microben en hormonen spelen een cruciale rol bij het aansturen van belangrijke lichaamsprocessen en bij het behoud van je gezondheid. Het optimaliseren en in evenwicht brengen van deze processen verdient dan ook alle aandacht.

We hebben een aantal jaren intensief samengewerkt om de basis te leggen voor een suppletielijn met optimaal werkzame adaptogenen en fytotherapie.

www.balancehealth.nl