Online

Er zijn ook mogelijkheden om je online te begeleiden. Ik gebruik daarvoor Zoom, een gemakkelijk platform waarvoor je geen software of abonnement nodig hebt. Als je dat fijner vindt is ook beeldbellen een mogelijkheid.

Behandelingen en consulten bij balance touch kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door je zorgverzekeraar. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico.

Online voeding- en leefstijlanalyse en advies

persoonlijk consult 60 minuten via zoom

Wil je graag een consult met mij om positieve stappen te zetten in de richting van (voor jou) gezonder eetgedrag en betere leefstijl gewoontes, maar woon je te ver weg om naar mijn praktijk te komen? Dan kunnen we een online consult inplannen.

Lees verder

Online consult hormoonbalans

persoonlijk consult 60 minuten via zoom

Wil je graag een consult met mij om je klachten te bespreken en je hormoonbalans te checken en optimaliseren, maar woon je te ver weg om naar mijn praktijk te komen? Dan kunnen we een online consult inplannen.

Lees verder

Online neurotransmitter profielbepaling

persoonlijk consult 60 minuten via zoom

Wil je graag een consult met mij om een neurotransmitter profielbepaling te doen, maar woon je te ver weg om naar mijn praktijk te komen? Dan kunnen we een online consult inplannen.

Lees verder

Online consult bach bloesem en indigo

persoonlijk online consult 30 minuten via zoom

Wil je graag een persoonlijke mix van Bach en Indigo essences voor jezelf, je kind of je huisdier bestellen in de webwinkel, maar weet je eigenlijk niet zo goed welke je nou moet kiezen? Maak dan gebruik van de mogelijkheid om een kort online consult met mij in te plannen, zodat ik aan de hand van wat korte vragen een goed beeld krijg van je behoefte.

Lees verder

'distance is never a reason
to think things are not possible
to achieve'

~quote pien & regien
maak een online afspraak via mail