Health

Gezondheid is zoveel meer dan het niet hebben van klachten. Wanneer je holistisch en vanuit veel brede kennis en ervaring kijkt naar je lichaam, naar je klachten en naar je gewenste staat van zijn, pas dán kom je tot de kern van het probleem. En precies daar is ook de oplossing te vinden.

Behandelingen en consulten bij balance touch kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door je zorgverzekeraar. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico.

hormoonfactor begeleiding

Wil je afvallen, meer energie, een betere huid en lekkerder in je vel zitten? Wil je beter slapen, je rustiger voelen, beter voor jezelf zorgen, gezonder eten? Of heb je lichamelijke, mentale of emotionele klachten die je zou willen verminderen of waar je vanaf wilt? Dan is een hormoonfactor begeleiding iets voor jou!

Lees verder

(Evocircadian) hormoonbalans therapie

We gaan een stapje verder… Hormoonbalans en hormoontherapie zijn termen die je steeds vaker tegen komt. Maar ‘evocircadian’ is misschien een term die je nog niet vaak hebt gehoord.

Lees verder

Neurotransmitter profielbepaling

Voel je je emotioneel en/of mentaal uit balans, met of zonder een duidelijke oorzaak, dan een grote kans dat de werking van je neurotransmitters is verstoord. Een neurotransmitter is -simpel gezegd- een chemische stof die zorgt voor de prikkeloverdracht van de ene zenuwcel naar de andere.

Lees verder

Voeding- en leefstijl advies

Wil je graag een consult met mij om positieve stappen te zetten in de richting van (voor jou) gezonder eetgedrag en betere leefstijl gewoontes, maar heb je verder geen of weinig klachten en is een ingewikkeld traject je een stap te ver? Dan kunnen we een eenmalig consult inplannen.

Lees verder

Fytotherapie

Ik werk in mijn praktijk onder andere met de supplementen van Evonuovo. Dit zijn gestandaardiseerde en onder strenge supervisie geproduceerde fytotherapeutische producten. Ze kunnen het opnieuw verkrijgen van balans in je hormonen, microbioom en immuunsysteem, en daarmee ook het opnieuw verkrijgen en opbouwen van je gezondheid, op een hele goede en specifieke manier ondersteunen.

Lees verder

Moxa

Een oud onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde en verwant aan accupunctuur is moxa therapie. Hierbij wordt een warme moxastick ongeveer een centimeter boven een of meerdere accupunctuurpunten gehouden.

Lees verder

Bloedwaardentest en DNA analyse

Een bloedwaardentest is soms een goede ondersteunende manier om inzichtelijk te maken wat er aan de hand is. Ik werk daarbij met een ‘normale’ bloedafname op een prikpost bij je in de buurt. Aan de hand van de uitslagen kan ik je gerichte adviezen geven.

Lees verder

‘health is not about the absence of disease
but about striving for the stars
when it comes to balance and vitality’

~quote pien & regien
maak zelf een afspraak in de praktijk