Samenwerking

Ik werk samen met een aantal super gemotiveerde collega’s en bedrijven.

de hormoonfactor

Bij Ir. Ralph Moorman, grondlegger van De Hormoonfactor en specialist op het gebied van voeding en hormonen, heb ik mijn eerste belangrijke opleidingsdagen gevolgd op het gebied van gezondheid, voeding, leefstijl en hormonen. Inmiddels alweer heel wat jaren geleden, maar nog steeds ben ik ‘Trainer Hormoonfactor’ in hart en nieren en vormen zijn lessen mijn basis.

Ik werk samen met De Hormoonfactor en sta vermeld als Trainer Hormoonfactor op de site voor afgestudeerde en gediplomeerde trainers.

www.dehormoonfactor.nl

www.dehormoonfactor.nl/hormoonfactor-trainer-oosterhout

bloedwaardentest.nl

Een bloedwaarden- of speekseltest is soms een goede ondersteuning om inzichtelijk te maken wat er aan de hand is. Ik werk daarbij met een ‘normale’ bloedafname op een prikpost bij jou in de buurt. Aan de hand van de uitslagen kan ik je gerichte adviezen geven.

Ik werk hiervoor samen met www.bloedwaardentest.nl.

Verder geef ik aan cliënten van bloedwaardentest.nl online consulten naar aanleiding van hormoongerelateerde bloeduitslagen.

link naar kort consult via bloedwaardentest

ookzomooi

Mirjam Hermans van OokZoMooi is gediplomeerd schoonheidsspecialiste met een acné specialisatie, Dermalogica Expert en studerend aan de hogeschool voor HBO Medisch Schoonheidsspecialiste Dermatologie. Ze wordt vergoed vanuit de zorgverzekering voor acné behandelingen.

Mirjam is net als ik gepassioneerd over haar vak en kennis. Waar ik je hormoonbalans van binnenuit probeer te herstellen, pakt zij de al ontstane schade en eventuele ontstekingen aan de buitenkant aan. In het geval van een slechte huid die is ontstaan door stress, slechte voeding, hormoondisbalans of andere oorzaken, werken wij samen om zowel je innerlijke als uiterlijke balans te herstellen.

www.ookzomooi.nl

Evonuovo

Olympisch schaatskampioen Bart Veldkamp is altijd al geïnteresseerd geweest in optimaal functioneren. “In topsport is het heel normaal om beter te willen zijn dan anderen, maar ook om jezelf te verbeteren. Hoe kan ik beter presteren, beter functioneren en betere voorwaarden creëren om dat te bereiken? Met mijn ondernemende karakter wilde ik daar wat mee doen en iets op de markt brengen om daaraan bij te dragen. Dat is een hoogwaardige fytolijn geworden, waarbij kruiden en adaptogenen de belangrijkste ingrediënten zijn; in combinatie met actief aan de slag gaan met jezelf om als mens beter, plezieriger en gezonder te functioneren.”

Microben en hormonen spelen een cruciale rol bij het aansturen van belangrijke lichaamsprocessen en bij het behoud van je gezondheid. De producten van Evonuovo zijn gericht op het optimaliseren van deze microbe balans dan wel een evenwicht te brengen of een juiste aanmaak te reguleren van de belangrijkste hormonen.

Ik heb de afgelopen jaren intensief samengewerkt met Bart Veldkamp en Leo van der Zijde om de fytolijn van Evonuovo te ontwikkelen.

www.balancehealth.nl

'we have two hands for a reason,
one for ourselves
and one to take care of others’

~quote pien & regien