Reviews

Wat cliënten vinden van balance touch, van de effectiviteit van hun behandeling of begeleiding en van Regien.

Regien is super vriendelijk en ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Ik ben bijna 37 weken zwanger en pas nog met gemak op de speciale massagetafel. Ik ben zo blij dat ik lekker een moment voor mijzelf heb genomen. Een zwangerschapsmassage is het beste cadeau om te vragen of om aan jezelf te geven!

Silvana Rasenberg

medewerkster detailhandel | 30

Dank voor de prettige samenwerking Regien! Altijd ontvang ik positieve feedback van de mensen die ik naar jou doorverwijs. Ik hoop dat je nog veel mensen uit de omgeving van Oosterhout mag begeleiden naar een gezonde leefstijl! Groet Ralph

Ralph Moorman

Voedingsdeskundige, auteur, docent en grondlegger De Hormoonfactor

Ik heb vooral gebruik gemaakt van de kennis en kunde van Regien als coach en mens. Ze heeft me een tijdje begeleid omdat ik zowel zakelijk als privé de weg kwijt was door een aantal heftige gebeurtenissen. De ondersteuning lag vooral op het gebied van gesprekken, maar ze heeft ook kortdurend supplementen en lichaamsbehandelingen ingezet. Ik kijk met dankbaarheid terug op haar begeleiding en op haar uitleg over processen.

♂︎ (naam bekend in de praktijk)

DGA | 42

Na een hele pittige periode met mogelijk een prenatale depressie en zeker een burn-out kwam ik bij Regien terecht. Regien heeft me met hormoonbalans therapie en acces bars met beide voeten op de grond gekregen en door mijn crisis heen geholpen. Mijn hormoonbalans therapie loopt nog en bij vragen mag ik altijd appen of bellen. Ik heb mijn vriendin meteen naar haar doorgestuurd en mijn moeder kan ze binnenkort ook verwachten! Wanneer je uit balans bent en niet weet hoe je moet beginnen, begin dan bij Balance Touch!

Angèle Kuis

Holistisch Therapeut | 37

Ik vind de combinatie van mogelijkheden in de praktijk geweldig. We hebben vaak een combinatie van behandelingen en consulten gemaakt. Regien geeft me massages die mijn fysieke klachten verminderen en tegelijk praten we over mijn leefstijl, voeding, stress en hormoonbalans en alles wat ik verder nog kan doen om mijn lichaam optimaler te maken, zodat een oh zo gewenste zwangerschap zoveel mogelijk kans heeft. En het is tegen alle verwachtingen in hartstikke snel gelukt!

Karin van Pelt

Secretaresse | 32

Al na een week dagen mijn dieetaanpassingen te hebben gedaan (o.a. veel minder drinken en een gezonde vetbron toevoegen aan mijn lunch en avondeten) kan ik (Hoera!) zeggen dat mijn eerste doel gehaald lijkt te zijn. Ik hoefde àlle 7 dagen in de middag niets te snaaien en er was totaal geen onrust in mijn lijf meer te bespeuren!! Er is dus echt 'rust in de tent'. Vanaf de eerste dag al. Ik kan het bijna niet bevatten hoe eenvoudig dat eigenlijk gegaan is.

Margriet (achternaam bekend in de praktijk)

Edelsmid en Beeldend Kunstenaar | 61

Ik ben bij de praktijk Balance Touch van Regien gekomen met de volgende klachten: verhoogde spierspanning, slecht slapen en onrust door stress/overbelasting op mijn werk en nekpijn/hoofdpijn klachten door slijtage in mijn nek. Regien pakte het totale plaatje aan. Mijn spieren heeft ze aangepakt door massage en cupping en voor de rest van mijn welzijn werd fytotherapie ingezet. Het resultaat was meteen merkbaar. Ik blijf nu gewoon voor onderhoud bij haar komen en kan Regien echt heel erg aanraden. Haar praktijknaam doet ze zeker eer aan. Balance Touch: mede door aanraking weer in balans komen!

Nicole Poublon

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener | 50

Na een aantal vervelende levensgebeurtenissen kwam ik langzaam in een negatieve spiraal terecht. Uiteindelijk hielpen antidepressiva mij weer op de been. Regien heeft mij uitgelegd dat het slikken van antidepressiva in mijn geval niet nodig is. Zij heeft mijn bloedwaarden uitgebreid onderzocht en een neurotransmittertest afgenomen. Op basis daarvan heeft zij een programma samengesteld waarmee ik binnen een aantal maanden van de antidepressiva af was en weer helemaal normaal functioneerde. Ik ben haar heel dankbaar dat ze me daarbij ondersteund heeft.

♂︎ (naam bekend in de praktijk)

Interim Manager | 55

Regien is een ontzettend fijn persoon met oprechte aandacht en gouden handen. Prettige manier van communiceren, fijne adviezen en behandelingen en een zeer relaxte sfeer.

Mascha Stoltz

Secretaresse | 32

Regien is een geweldige vrouw met een paar fantastische handen en een heerlijke uitstraling. Ik kom al een aantal jaren bij Regien. Vanwege een nekoperatie heb ik chronische klachten. Dankzij de behandelingen van Regien kan ik de wereld beter aan. Elke keer als ik een afspraak heb, kijk ik er naar uit. Bij binnenkomst eerst een lekkere kop kruidenthee en bijkletsen. Dan hup op tafel en dan nog even praten, maar al snel zak ik dan weg, zo’n heerlijk ontspannen gevoel! Na de behandeling ben ik heel rozig. We plannen dan meteen een nieuwe afspraak. Wat sinds dit jaar erg fijn is, is dat mijn behandeling grotendeels wordt vergoed door de ziektekostenverzekering. Zo ben ik nog meer verzekerd van continuïteit in m’n werk, mijn eigen winkel.

Sylvia Adriaansen

Zelfstandig Onderneemster | 51

Nadat ik Regien een keer in mijn eigen praktijk mocht ontvangen, ben ik ook bij haar ‘op bezoek’ geweest. En dat is een voorrecht! Ze is buitengewoon zorgvuldig en luistert naar alles wat je zegt, maar ze hoort ook wat je níet zegt, of wat je tussen de regels door aangeeft. Regien geeft je aandacht, maar is ook kordaat. Ze pakt door, op een lekker aardse manier. Trouw is een kernwoord en niet onbelangrijk, ze is een gesloten boek in vertrouwenskwesties. Regien heeft hart voor jouw zaak. Ik beveel haar van harte aan!

Han Terneldeli

Tekstschrijver en Vertaler | 55

Lieve Regien, Graag wil ik je laten weten dat ik op dit moment 8 weken in verwachting ben van een echt wondertje. Gisteren hebben we de eerste echo gehad en een kloppend hartje gezien. In dit hele proces heb jij heel veel voor mij betekend, ook om hoop te houden. Ik voel me op dit moment goed, maar ik kom volgend jaar heel snel voor een lekkere zwangerschapsmassage. Bedankt voor alles!

Eline van den Nieuwenhuijzen

Verpleegkundige | 25

Ik heb Regien bezocht in verband met overgangsklachten. Tijdens de prettige gesprekken luistert ze, analyseert ze en deelt ze haar kennis. Daarnaast geeft ze advies en ze kijkt hierbij ook naar wat bij je past. Dat vind ik erg fijn.

Annemieke van Dranen

Business Organiser | 50

Ik liep mezelf, als (kleuter)juf, al een tijdje voorbij, ik dacht meer aan anderen dan aan mezelf. Ik kwam er langzaam achter dat ik alleen nog maar vanuit mijn hoofd werkte en niet meer vanuit mijn hart. Door ingrijpende veranderingen op mijn werk liep eind 2015 de emmer met flinke golf over en kwam ik ziek thuis te zitten. Rust en ontspanning had ik nodig, en dat vond ik bij Regien! Ik kende Regien al een beetje via de sport van onze jongens. Op haar site had ik gelezen dat ze naast massages onder andere ook coach was en dat was precies wat ik op dat moment nodig had! Na een intake gesprek en een heerlijke ontspannende massage zijn we samen begonnen dmv de hormoonfactor aanpak mijn hormonen weer in balans te brengen. Het is een intensief traject maar door aanpassingen in voeding, beweging en levensstijl zit ik nu weer helemaal lekker en fit in mijn vel! Ondertussen ben ik bijna drie jaar later, maar ik kom nog steeds bij Regien voor een behandelingen, massages en adviezen. Iedere keer kijk ik weer uit naar dat moment, want naast de massage hebben we dan ook vertrouwde en mooie gesprekken! Dankzij Regien werk én leef ik weer vanuit mijn hart!

Inez de Gronckel

docent | 40

Ik beveel Regien zeker aan. Lieve vrouw en ze straalt rust en warmte uit. Ontspannen bij haar is niet moeilijk.

Evelien Berens-Haverdings

Coördinator Buurtpreventie | 33

Een massage bij Regien is echt genieten. Regien voelt haarfijn aan wat ik nodig heb en een massage is dan ook iedere keer anders. Na een massage voel ik me ontzettend ontspannen en de dagen erna werkt dat nog door. Niet alleen in mijn lichaam maar ook in mijn geest verandert er altijd iets in positieve zin.

Dabigail Meulenberg

Arbeidsrechtjurist en HR Professional | 37

'we have two hands for a reason,
one for ourselves
and one to take care of others'

~quote pien & regien