Over mij

Ik ben Regien Theuns, Natuurgeneeskundig Therapeut. In mijn persoonlijke leven geniet ik van gezelligheid en samenzijn met mijn geliefden. Ik krijg energie van vroege ochtendwandelingen in de natuur, van fotograferen tijdens reizen en van rustige momenten met een glaasje koele rosé of een kopje thee.

mijn werk

In mijn praktijk richt ik me onder andere op massage en massagetherapie, hormoonfactor begeleiding en hormoonbalans therapie, coaching en energetisch (lichaams)werk. Daarnaast maak ik gebruik van een aantal andere behandel- en therapievormen. Op deze site is veel informatie te vinden, maar heb je nog vragen of ben je benieuwd of ik wel de juiste therapeut voor je ben, dan mag je me altijd mailen of bellen, zodat ik je persoonlijk uitleg kan geven.

mijn passie

Na tientallen jaren studie en bijscholing en honderden afspraken in de praktijk, durf ik mijn werk inmiddels wel mijn passie te noemen.

Ik wil graag bijdragen aan een leefstijl die precies bij je past, waardoor je je balans terug vindt, gezonder wordt en blijft, meer geniet en je stukken beter voelt. Voor jou betekent dat misschien zo nu en dan komen voor een ontspannende massage, een kopje thee en verder helemaal niets. Wellicht wil je een intensieve begeleiding om lichamelijke of emotionele klachten aan te pakken of om weer balans te vinden in alles wat er wordt gevraagd in je dagelijks leven. Mogelijk heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe leefstijl. Wellicht heb je een specifieke klacht waar je vanaf wilt of een probleem waar je mee worstelt.

mijn kennis

Ik weet en doe te veel denk ik wel eens, maar toch wil ik niet inkrimpen tot een beperkt stukje van mijn werk omdat dat ‘beter zou verkopen’. Ik geloof nu eenmaal in een brede aanpak, zoals ik elders op deze site ook uitleg.

Met drie verwante vakgebieden help ik je om de meest ontspannen, gezondste en beste versie van jezelf te zijn. Ik werk daarbij holistisch. Ik kijk naar jou en naar het geheel. Ik gebruik al mijn kennis en ervaring om je zo goed mogelijk te helpen. Bij een specifieke klacht kan de oorzaak lichamelijk zijn, maar het is ook mogelijk dat er mentaal, emotioneel, energetisch of spiritueel iets speelt. Juist dat breed kunnen werken, kijken en voelen is belangrijk. Want waar je ook voor komt, je loopt mijn praktijk uit in een betere versie van jezelf dan hoe je binnenkwam.

mijn achtergrond

Inmiddels werk ik sinds 12 jaar als therapeut in mijn eigen praktijk. Alhoewel ik, zolang ik me kan herinneren, opleidingen en cursussen op het gebied van reguliere en complementaire zorg heb gevolgd, ben ik dus niet altijd therapeut geweest. Mijn roots liggen op het gebied van psychologie en psychotherapie, maar ik heb daarna jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en binnen het management van veel verschillende bedrijven opgedaan. Ik zie dat als een verrijking van mijn kijk op mensen en situaties en van mijn vermogen om te motiveren en te begeleiden.

Ik wil graag bijdragen aan een leefstijl die ook werkelijk bij je past, waardoor je je balans terug vindt, gezonder wordt en blijft, meer geniet en je stukken beter voelt.

Persoonlijk Profiel Opleidingen

mijn opleidingsprofiel en ervaring

‘Ik wil je helpen de meest ontspannen, gezondste en beste versie van jezelf te zijn, zowel van binnen als van buiten…’

‘Je bent meer dan welkom. Ik sta klaar voor je met precies dat wat jij en je lichaam nodig hebben, met alle aandacht voor jou…’

‘Je kunt er zeker van zijn dat je bij mij altijd en in alle opzichten ‘in goede handen’ bent. En dát is volgens mij precies zoals het moet zijn…’

'we have two hands for a reason,
one for ourselves
and one to take care of others’

~quote pien & regien