Boekje

Dit boekje is in eerste instantie geschreven voor mijn cliënten, die rekening willen gaan houden met hun hormonen en puur en gezond willen gaan eten. Het boekje bevat voldoende informatie en recepten om snel te leren hoe je gezond en hormoonfactor proof kunt eten.

voeding en leefstijl

Je voeding en leefstijl aanpassen klinkt simpel en vanzelfsprekend. Geloof me, dat zal het na een tijdje ook blijken te zijn, maar in eerste instantie is dat waarschijnlijk nog niet het geval. Wellicht vraag je je met betrekking tot je voeding het volgende af.

 • Help..en nu dan..wat moet ik in ’s hemelsnaam wel eten?
 • Kloppen al die claims die ik op social media lees?
 • Hoe zit het met (on)gezonde vetten en cholesterol?
 • Hoe moet ik in het oerwoud van producten in een supermarkt mijn (nieuwe ) weg vinden?
 • Wat is nu echt gezond en wat kan ik beter vermijden?
 • Wat zijn goede basisproducten?
 • Wat staat er nou eigenlijk allemaal wel of niet vermeld op een verpakking?
 • Wat houden al die verschillende (biologische) keurmerken in?
 • En hoe zit het met e-nummers en al die ingewikkelde toevoegingen?
 • Wat eet ik dan als ik haast heb?
 • Hoe hou ik het simpel?
 • Hoe zorg ik dat mijn kinderen niet van tafel weglopen?
 • Wat zijn gezellige en lekkere alternatieven voor mijn tussendoortjes?
 • Wat mag wel en wat mag niet? (alhoewel die simpel is want er is niets dat niet ‘mag’)

leef je leven in balans

Voeding en leefstijl zijn belangrijke pijlers om de weg naar balans terug te vinden. De beginselen daarvan worden in dit boekje aangereikt en voeding neemt daarbij een belangrijke plaats in.

Al schrijvende realiseerde ik me, dat dit boekje ook juist geschikt is voor mensen die tot nu toe nooit over voeding in relatie tot hun gezondheid hebben nagedacht. Voor iedereen die zijn of haar hormoonbalans wil herstellen. En waarom je dat zou willen, daar kom ik op mijn website en in dit boekje echt wel op terug.

back to basics

Ik ben gedreven om veel informatie met mijn klanten te delen en wil alles uit de kast trekken om hen tot die belangrijke leefstijlverandering aan te zetten. Vaak word ik daarbij geconfronteerd met opmerkingen als ‘maar wat kan ik dan wél eten’ of ‘ik heb het te druk om ingewikkeld te koken’ of ‘mijn partner en kinderen moeten ook eten’. Maar die (toch al lange) consulten zijn ook een keer voorbij en ik merk dat cliënten het soms moeilijk vinden als ze in het oerwoud van supermarktinkopen, social media recepten, e-books, boekaanraders en mijn ondersteunende mails hun weg moeten vinden. Ook al beantwoord ik alle appjes, er is gewoon veel te leren, in te weinig tijd, op teveel verschillende plekken.

Tijd voor dit boekje dus. Back to basics. Ik pretendeer niet iets nieuws te hebben uitgevonden, alhoewel een aantal recepten toch wel héél erg lekker is, maar wel dat het simpel en begrijpelijk is gemaakt en  gebundeld op één plek. Als steun in de rug voor mijn cliënten. Als opstap naar meer’voor anderen. Want dat laatste hoop ik eigenlijk ook te bewerkstelligen.

bestellen

Wil je het boekje ‘leef je leven in balans!’ hebben? Het ligt op voorraad in de praktijk. Bestellen kan door €14,50 inclusief verzendkosten (brievenbuspakketje met track&trace) over te maken op bankrekeningnummer NL97KNAB0257267379 t.n.v. balance touch onder vermelding van hormoonbalansteam boekje. Stuur me dan ook even een mailtje, bijvoorbeeld via het contactformulier, waarbij je je naam, emailadres en volledige adresgegevens invult. Ik zorg dan dat je het zo snel mogelijk in de bus krijgt.

link naar contactformulier

Vroeger aten we om ons lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen om te kunnen overleven. Tegenwoordig eten we op elk moment dat we ‘honger’ hebben, voor de gezelligheid, uit verveling, omdat het lekker is en voor het grijpen ligt of uit gewoonte. Maar we kunnen voeding voor veel meer gebruiken, namelijk als medicijn. Want inderdaad..’je bent wat je eet’.

'we have two hands for a reason,
one for ourselves
and one to take care of others’

~quote pien & regien