Online neurotransmitter profielbepaling

persoonlijk consult 60 minuten via zoom

Wil je graag een consult met mij om een neurotransmitter profielbepaling te doen, maar woon je te ver weg om naar mijn praktijk te komen? Dan kunnen we een online consult inplannen.

werkwijze

Na je betaling ontvang je van mij de test met instructies per mail. Ik verwerk de resultaten van je test al voor het online consult, zodat ik behalve mijn uitleg ook direct een persoonlijk en gericht advies kan terugkoppelen.

(Titel)

De neurotransmitter profielbepaling volgens Braverman is een wetenschappelijk onderbouwde test, die de status van vier belangrijke neurotransmitters inzichtelijk maakt. Het gaat daarbij om dopamine, serotonine, GABA en Acetylcholine. Het doel van deze profielbepaling is om inzicht te krijgen in de kracht en verzwakking van het neurobiochemische systeem. Door het herstellen van een of meerdere verzwakte neurotransmitters, kan het genezingsproces in de basis worden versterkt.

De uitslag van de profielbepaling is het uitgangspunt voor een op maat gemaakt behandelplan, gebaseerd op voedingsaanpassingen en leefstijladviezen, waar nodig aangevuld met supplementen. Dit behandelplan is gericht op de verbetering van de neurobiochemie van het lichaam en heeft als doel een betere aanmaak en balans van de genoemde neurotransmitters. Het advies wordt opgesteld voor een periode van drie maanden, waarna er opnieuw een neurotransmittertest gedaan kan worden. Waar nodig wordt het behandelplan dan bijgesteld om de status van de neurotransmitters verder te optimaliseren.

Quote

distance is never a reason
to think things are not possible
to achieve

~quote pien & regien

ook online mogelijk