Coaching

Op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau is alles in verbinding. Dat betekent dat wanneer er op het ene niveau een verandering plaats vindt er ook op andere niveaus iets verandert. Logisch dat er een reden kan ontstaan waardoor coaching een onderdeel wordt van het pad dat voor je ligt.

Behandelingen en consulten bij balance touch kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door je zorgverzekeraar. Dit gaat niet ten koste van je eigen risico

Inspired coaching

Ik stel me open voor jouw vraagstuk, klacht of proces en we kijken we samen wat je nodig hebt. In aantal gesprekken, eventueel aangevuld met oefeningen en behandelingen, help ik je om jouw leven weer een positieve wending te geven.

Lees verder

Acces bars

Access Consciousness® heeft de Access Bars® therapie ontwikkeld. Deze behandeling geeft kortgezegd rust in je hoofd, meer energie en minder klachten.

Lees verder

Energetische behandeling

Klachten op fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch niveau staan in verbinding met elkaar. Als er op het ene niveau een verandering plaats vindt, dan verandert er op het andere niveau ook iets. Om op een of meerdere niveaus genezing, heling en ontspanning te bewerkstelligen, kan het energetische systeem als ingang worden gebruikt.

Lees verder

Shiatsu

Touch of Tao. De kracht van eenvoud. Laat je (aan)raken door de wijsheid van de vijf elementen.

Lees verder

Indigo essences en Bach flower remedies

De inzet van Indigo essences en Bach bloesemremedies zijn een mooie en erg werkzame manier om klachten bij kinderen en volwassenen te helen en om mentale en emotionele processen te ondersteunen. Deze methode is ook erg geschikt voor hoogsensitieve mensen (HSP), die vaak te heftig reageren op andere mogelijkheden, zoals suppletie en dergelijke.

Lees verder

'let yourself be guided
a small part of your path
far enough to find your way again'

~quote pien en regien
maak zelf een afspraak in de praktijk